Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 499 kr. | Levering: 1-3 hverdageWilfa kaffekværn Balance CG1B-275 sort - NYHED

√  Fri fragt til pakkeshop på denne vare.


BALANCE KAFFEKVÆRN – OPTIMAL COFFEE TASTE


Med vores Balance kaffekværn og hele bønner i bønnebeholderen, er du altid tæt på gode kaffeoplevelser. Ved selv at male kaffen, kan du nemmere få din kop kaffe til at smage præcis som du vil have den og du får flere muligheder for at udforske din personlige smag. Bare den dejlige duft af friskmalede bønner i køkkenet er i sig selv en god grund til at anskaffe sig sin egen kværn. Det er også en måde at sikre, at du altid har frisk og velsmagende kaffe derhjemme..


Konisk kværn


Kaffekværnen har en konisk kværn, der garanterer hurtig og jævn formaling af kaffebønnerne, hvilket giver et perfekt malet slutresultat.


31 indstillinger


1 maleindstillinger fra mokka til grovbrygget kaffe, kan du være sikker på altid at finde en indstilling, der passer til din valgte brygningsmetode.


Nem at rengøre


Kværnen er aftagelig, hvilket gør rengøring og vedligeholdelse af produktet let. Beholderen til malet kaffe er lavet af rustfrit stål, hvilket minimerer risikoen for, at der opstår statisk elektricitet.


UV-beskyttet bønnebeholder


Bønnebeholderen er UV-beskyttet og er desuden udstyret med en låsemekanisme, der holder kaffebønnerne i beholderen, når du tager den ud af kaffekværnen. Perfekt, hvis du for eksempel vil bruge din bønnebeholder, når du vejer dine kaffebønner.


Timer


Kaffekværnen er udstyret med timer og du kan nemt justere din ønskede maletid med pilene på kaffekværnen.


DER YDES 5 ÅRS GARANTI PÅ ALLE WILFAS PRODUKTER.

Status: På lager

899,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Wilfa kaffekværn Balance CG1B-275 sortYderligere information

Navn Wilfa kaffekværn Balance CG1B-275 sort - NYHED
Varenr. Wilfa 602772
Ingredienser Nej

Vent venligst...