Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb for minimum 449 kr. | Bestil inden kl. 16 (fredag kl. 14.30), så sørger vi for, at din pakke er fremme allerede næste hverdag.

Tassimo Kaffekapsler

Tassimo byder på en perlerække af varme drikke, og det er altid nemt at tilberede en skøn drik med Tassimo kaffekapsler.

Med Tassimo kaffekapsler kan du gang på gang tilberede perfekte drikke - uanset om du er til kaffe, cappucino, te, espresso, varm chokolade eller en af de andre skønne Tassimo kapsel varianter. Hos Kaffedeal.dk har vi samlet alle Tassimo kaffekapslerne herunder. Du finder sikkert nogle varianter, som du endnu ikke har prøvet. Så hvorfor ikke hoppe ud i det, f.eks. med en prøvepakke?

Smag på de forskellige Tassimo kaffekapsler - Bestil en prøvepakke

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, eller vil du bare gerne prøve nogle forskellige Tassimo kaffekapsler? Så kan du bestille en prøvepakke.

Med Tassimo prøvepakken får du mulighed for at finde lige netop din favorit. Prøvepakken med f.eks 2 x 22 forskellige Tassimo kaffekapsler er ligeledes god til gæster - så du er sikker på at have et bredt udvalg af Tassimo kapsler hjemme. Prøvepakken med Tassimo kaffekapsler egner sig også som en udemærket værtindegave. Her kan du finde vores Tassimo prøvepakker

34 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

34 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Vent venligst...