Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 449 kr. | Levering: 1-3 hverdageRengørings-kapsler til Nespresso® - Caffenu - 5 kapsler

Kun en ren maskine giver den perfekte kop kaffe! Brug derfor Caffenu rengørings-kapsler, som kan fjerne bakterier og snavs, de steder hvor hverken vand eller afkalkning kan komme til.

Rengørings-kapslerne er lige så nemme at bruge som kaffe kapslerne! Vi anbefaler at du benytter 1 rengørings-kapsel for hver 30 kopper kaffe du brygger.

Pakken indeholder:
5 rengørings-kapsler

Nespresso® kaffemaskiner samler en god del olier, tanniner, granulater og bakterier, som hober sig op inde i kaffemaskinens bryggekammer, og som ikke kan fjernes via konventionelle rensemetoder, selv ikke ved afkalkning af maskinen. De efterlader rester og smagsstoffer, der kan ødelægge din næste drik og i sidste ende blokere og skade din maskine. Caffenu® rensekapslen er designet specifikt til at rengøre bryggekammeret på din Nespresso® kaffemaskine. Kapslen frigiver et kraftfuldt skummende middel, der fjerner alle rester og ophobninger i de utilgængelige områder på blot 2 minutter.

Brugsanvisning:
Sørg for, at vandtanken er fuld placér en stor beholder under tuden.
1) Isæt rensekapslen og tryk på knappen for lille kop (30 ml.)
2) Vent 2 minutter. Tryk derefter på knappen for stor kop (100 ml.)
3) Skub kapslen ud. Forsigtig! Varm.
4) Luk håndtag: Tryk på knappen for stor kop for at skylle (200 ml).

Status: Ikke på lager

Vejl: 55,00 DKK

Nu 45,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Rengørings-kapsler til Nespresso®. Pakken indeholder 5 kapslerYderligere information

Navn Rengørings-kapsler til Nespresso® - Caffenu - 5 kapsler
Varenr. caffenu
Ingredienser Nej

Vent venligst...