Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb for minimum 449 kr. | Bestil inden kl. 16 (fredag kl. 14.30), så sørger vi for, at din pakke er fremme allerede næste hverdag.Håndlavet Lakridskonfekt - Jordbær, Stikkelsbær & Blåbær 125g

Du kan godt glæde dig! Lakridskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik på Ærø er en ægte gourmet variant. Du vil opleve et stykke lakridskonfekt, der har en vidunderlig blød konsistens og en fantastisk smag. De smukke firkanter er håndlavet, og hvert stykke afslører, at de er lavet med omtanke, nærhed og af kun de fineste råvarer.

Den smukke æske gør den særdeles velegnet som gave. I denne æske kan du nyde varianterne - Jordbær, Stikkelsbær og Blåbær.


Status: På lager

65,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Lakridskonfekt med Jordbær, Stikkelsbær og Blåbær - Håndlavet på Hattesens Konfektfabrik på Ærø efter gamle traditioner. Kun de fineste råvarer er brugt, pulver af frysetørrede bær og frugter, naturlige olier og aromaer. Rapsolien og honningen kommer fra Ærø. Hele kongstanken er mindre sukker mere smag. Konfekten er både vegansk, glutenfri og mælkefri.Yderligere information

Navn Håndlavet Lakridskonfekt - Jordbær, Stikkelsbær & Blåbær 125g
Varenr. Konfekt - jordbær-stikkelsbær-blåbær
Ingredienser Glukose, flormelis, invertsukker, rismel, sukker, lakridspulver; frysetørret pulver af jordbær, stikkelsbær, blåbær, kokosfedt, rapsolie, honning, salt, carrageenan, anisolie. Lakridskonfekten er udelukkende fremstillet af naturlige råvarer og kan derfor variere i smag og farve.


NÆRINGSINDHOLD PR 100 GR.:

Energi (KJ/kcal): 1669/399

Fedt (g): 6

Mættede fedtsyrer (g): 0,5

Kulhydrat (g): 82

Heraf sukkerarter (g): 50

Protein (g): 2,3

Salt (g): 1,8

Vent venligst...