Fri fragt til GLS Pakkeshop ved køb over 449 kr. | Dag-til-dag levering. Afgiv din ordre på hverdage inden kl.15, så sender vi din pakke samme dag.Håndlavet Lakridskonfekt - Chokolademesterens Grand Cru 125g

Du kan godt glæde dig! Lakridskonfekt fra Hattesens Konfektfabrik på Ærø er en ægte gourmet variant. Du vil opleve et stykke lakridskonfekt, der har en vidunderlig blød konsistens og en fantastisk smag. De smukke firkanter er håndlavet, og hvert stykke afslører, at de er lavet med omtanke, nærhed og af kun de fineste råvarer.

Den smukke æske gør den særdeles velegnet som gave. I denne æske kan du nyde 2 slags lakridskonfekt med Friis Holm Chokolade 70%. Den ene er lavet med med Friis-Holms “Chuno 70% Single Bean Triple Turned”, som han vandt både verdensmesterskaberne og Europamesterskaberne for i 2017, og den anden med med Friis-Holms Indio Rojo 70%, som Claus Hattesen har tilsat lidt orangeolie for en ekstra smagsnuance.


Status: På lager

65,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Lakridskonfekt med Friis Holm Chokolade - Håndlavet på Hattesens Konfektfabrik på Ærø efter gamle traditioner. Kun de fineste råvarer er brugt, pulver af frysetørrede bær og frugter, naturlige olier og aromaer. Rapsolien og honningen kommer fra Ærø. Hele kongstanken er mindre sukker mere smag Konfekten er både vegansk, glutenfri og mælkefri.Yderligere information

Navn Håndlavet Lakridskonfekt - Chokolademesterens Grand Cru 125g
Varenr. Hattesen GRAND CRU
Ingredienser Glukose, flormelis, invertsukker, rismel, sukker, rålakrids, Friis Holm Chokolade 70%, kokosfedt, kakao, salt, carrageenan, anisolie, orangeolie. Lakridskonfekten er udelukkende fremstillet af naturlige råvarer og kan derfor variere i smag og farve.


NÆRINGSINDHOLD PR 100 GR.:

Energi (KJ/kcal): 1685/398

Fedt (g): 9

Mættede fedtsyrer (g): 0,5

Kulhydrat (g): 82

Heraf sukkerarter (g): 50

Protein (g): 2,4

Salt (g): 1,8

Vent venligst...